Nice to Recover Photo for Mac

Nice to Recover Photo for Mac 2.1.2

Verloren foto-, audio- en videobestanden herstellen

VOOR

  • Grondige scans
  • Voorproefje van gevonden bestanden
  • Zoek op foto, audio en/of video

TEGEN

  • Niet erg gebruiksvriendelijk

Goed
7

Nice to Recover Photo for Mac is gereedschap voor het herstellen van verwijderde of verloren mediabestanden. Anders dan de naam van het programma doet vermoeden, recupereert Nice to Recover Photo for Mac naast afbeeldingen ook audio- en videobestanden.

In het startmenu van Nice to Recover Photo for Mac selecteer je de schijf die je wilt onderzoeken. De applicatie werkt niet alleen op de Mac, maar ook voor schijven van externe apparaten als camera's, usb-sticks en iPods. Rechtsonder zie je de knoppen Photo, Music en Video. Wil je bijvoorbeeld slechts naar foto's zoeken, dan zet je audio en video even uit. Met een klik op 'Next' begint Nice to Recover Photo for Mac vervolgens aan de speurtocht.

Na de grondige scan presenteert het programma de zoekresultaten in een nieuw menu. De bestanden zijn in mappen op bestandstype ingedeeld. Zo mogelijk geeft Nice to Recover Photo for Mac rechtsboven een voorproefje van de items. Dat lukt bijvoorbeeld bij jpg-bestanden, maar niet bij een mp3'tje. Verder missen we de nodige gebruiksvriendelijkheid. Nice to Recover Photo for Mac bevat geen wijzigbare instellingen en ook geen zoekfunctie. Hierdoor vind je moeilijk een bestand tussen duizenden herstelde items.

Nice to Recover Photo for Mac biedt grondige hulpmiddelen om verloren media weer tevoorschijn te toveren. Hoewel de applicatie goed herstelwerk levert, is er qua gebruiksvriendelijkheid veel ruimte voor verbetering.

Nice to Recover Photo for Mac ondersteunt de volgende formaten

Images: JPG, JPEG, TIF, TIFF, PNG, BMP, GIF, RAW, CANON (CRW, CR2), NIKON (NEF), SONY (SR2, SRF), OLYMPUS (ORF), MINOLTA (MRW)
Audio: MP3, WAV, MIDI, MP4
Vídeo: AVI, MOV, MP4, MPG

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
Nice to Recover Photo for Mac

Download

Nice to Recover Photo for Mac 2.1.2

Beoordelingen about Nice to Recover Photo for Mac